Online leadgeneratie

Meer bezoekers, meer leads, meer klanten

Door social media advertenties, zoekmachine advertenties en e-mailmarketing zorgen we ervoor dat je bedrijf groeit online. Samen je doelen behalen, daar zetten we ons elke dag voor in!

In tegenstelling tot andere digitale marketingbureaus, focussen wij op harde resultaten.

Dat betekent dat we ons niet richten op vertoningen, weergaven en klikken, maar op leads, klanten en omzet!

Social Media Advertenties

Bereik je droomklanten en verhoog je naamsbekendheid, verkeer en verkoop

Social media vormt een onmiskenbare schakel tussen bedrijven en klanten, of je doelgroep nu bestaat uit particulieren of bedrijven.

Met een goed uitgestippelde advertentiestrategie bereik je relevante doelgroepen op het juiste moment. Door ze aan te spreken met de juiste boodschap, breng je ze telkens een stapje verder in de customer journey.

Target gerichte doelgroepen en wijs ze door naar je website.

Iedereen gebruikt social media. Het bereik is dus enorm groot.

Zorg voor een consistente merkbeleving door aanwezig te zijn in elke fase van de customer journey.

Zoekmachine Advertenties

Wees zichtbaar op het moment dat mensen naar je aanbod op zoek zijn

Met zoekmachine campagnes zorg je voor direct resultaat in de zoekmachines. Door in te stellen op welke zoekwoorden je advertenties getoond moeten worden, ben je zichtbaar op het exacte moment dat klanten naar je op zoek zijn. 

Naast gewone tekst advertenties, kan je je webshop verkoop verhogen door Google Shopping campagnes. Hierbij worden je producten met prijs en foto bovenaan de zoekresultaten getoond.

Direct resultaat: met de juiste zoekwoorden ben je zichtbaar als de klant je nodig heeft.

Pay per click: je betaalt pas als er op je advertentie geklikt wordt.

Meer leads: door sterke advertenties te koppelen aan de juiste landingspagina, ontvang je meer leads.

E-mailmarketing

Een rechtstreekse lijn met je (potentiële) klanten

E-mailmarketing leeft! Het is nog steeds dé manier om je (potentiële) klanten 1-op-1 te benaderen. De voorwaarde is enkel dat de inhoud ervan hyperrelevant is voor de ontvanger. Van top-of-mind blijven bij huidige klanten, tot winkelmandverlaters terug naar je webshop sturen, de mogelijkheden zijn talrijk.

Stuur regelmatig nieuwsbrieven naar je klanten zodat je top-of-mind blijft.

Via slimme automatisaties genereer je omzet terwijl je slaapt.

Budgetvriendelijke manier om je klanten rechtstreeks te bereiken.

Onze werkwijze

Hoe gaan we te werk?

01
Strategie & offerte

Na een verkennend gesprek analyseren we je noden en bezorgen we je een offerte op maat. We werken met een opstartkost en een vaste maandelijkse optimalisatiekost.

02
Implementatie

We werken een strategie uit en zetten deze, na je goedkeuring, in werking. We nemen je advertentieaccounts over, of maken ze aan indien je er nog geen hebt. We zetten op korte termijn alle campagnes op.

03
Optimalisatie

Als de campagnes draaien en de data begint binnen te komen, start de optimalisatiefase. Aan de hand van onze inzichten blijven we doorlopend sleutelen aan je campagnes en je website. Zo haal je het meeste uit je marketingcenten.

04
Rapportage

We zetten een online dashboard op waar je 24/7 inzichten hebt in de prestaties van je campagnes. Bovendien sturen we je regelmatig een korte video waarin we je cijfers bespreken en houden we elke maand een meeting hierover.

Veelgestelde vragen

Jij hebt vragen, wij hebben antwoorden. Is alles toch niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact op.

Wat is het verschil met online advertenties en gedrukte reclame?

In tegenstelling tot gedrukte reclame kan je met online advertenties heel gericht adverteren naar je doelgroep en zijn de resultaten heel precies te meten. Doordat je exact weet hoeveel bereik, kliks en conversies een advertentie heeft opgebracht, kan je heel nauwkeurig je budget afstemmen op basis van hoeveel leads je maandelijks nodig hebt. Bij gedrukte reclame daarentegen is het moeilijk in te schatten wie je hebt bereikt en wat het juist heeft opgeleverd.

Op welke kanalen moet ik actief zijn?

De kanalen die wij aanbieden zijn: Google Search/Shopping/Display, Youtube ads, Facebook ads, Instagram ads, Linkedin ads en Pinterest ads. Tijdens onze strategiebepaling onderzoeken we op welke kanalen je actief moet zijn om je marketingdoelen te behalen. 

Kan ik mijn marketing niet zelf doen?

Als je samenwerkt met een marketingbureau geniet je mee van de expertise die ze vergaard hebben door verschillende bedrijven te doen groeien via resultaatgerichte online marketingcampagnes. Bovendien zijn ze helemaal mee met de immer veranderende wereld van de online marketing. Een marketingbureau kan je het best zien als een partner die ervoor zorgt dat je bedrijf groeit terwijl je zelf de nodige tijd hebt om je te focussen op je dagelijkse activiteiten.

Wat is zoekmachine adverteren (SEA) en hoe verschilt het van SEO?

Met SEA (Search Engine Advertising) kom je op korte termijn hoger in de zoekmachineresultaten, tegen betaling. Je betaalt per klik en bepaalt zelf hoeveel budget je dagelijks spendeert. Wanneer je de campagnes stopzet, wordt je ook niet meer getoond. SEO (Search Engine Optimization) is een trager proces, waarbij je onder andere optimalisaties gaat doen aan je website om hoger in de organische zoekresultaten te komen (dit zijn de niet-betaalde zoekresultaten). Het duurt een tijdje eer je hier resultaten van ziet, maar je blijft je hoge positie wel op langere termijn behouden.

Hoeveel kost online marketing?

Waar de meeste marketingbureaus deze vraag steevast beantwoorden met "dat hangt er vanaf", kunnen wij je hier een concreet antwoord op geven. We hebben namelijk zowel voor gewone als e-commercebedrijven een aantal pakketten samengesteld, waarbij elk pakket een strategie bevat die afgestemd is op je budget en je doelen. Die pakketten ontdek je hier.

Klanten aan het woord

Een greep uit onze succesverhalen.

"Onze ideeën, onze wensen en onze creativiteit heeft Boester weten te koppelen aan hun creativiteit én vakmanschap achter de schermen! Daar willen we in het bijzonder Jens ontzettend voor bedanken. Het was soms intensief en zijn geduld werd stevig op de proef gesteld mede door ons perfectionisme, maar het is ons samen gelukt! We kunnen met trots zeggen dat het resultaat meer dan geslaagd is."

Kristof Davidson

Davidson Real Estate

"De samenwerking met Boester is zeer positief geweest. Dankzij een frisse, professionele website, gekoppeld aan een Google Ads campagne, ontving ik vanaf de eerste week nieuwe leads. De aanpak en communicatie waren top. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een resultaatgericht marketingbureau!"

Toon Janssens

Hovenier Toon

"Boester heeft mijn nieuwe website ontwikkeld en daar heb ik nog geen minuut spijt van gehad. Gekoppeld aan een sterke marketingstrategie die voor de aanvoer van kwalitatief websiteverkeer zorgt, heb ik nu een website die echt rendeert! Zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en het geleverde werk. Dankjewel, Boester!"

Florence Lowie

Florence Beauty & Feelgood

"De gedrevenheid en passie viel mij meteen op bij het team van Boester. Daarom koos ik voor hen voor de ontwikkeling van mijn nieuwe website. Ik kijk met een zeer positief gevoel terug op de samenwerking. De website werd ontwikkeld binnen de afgesproken deadline en alles is vlot verlopen. Zeer tevreden over de aangename en deskundige aanpak!"

Jonathan Baum

Joon Barber Saloon

Contacteer ons

Zullen we samen resultaten boeken?

Benieuwd hoe we je online kunnen doen scoren? Vraag via onderstaand formulier je gratis adviesgesprek aan. We contacteren je binnen de 24 uur om een afspraak vast te leggen!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Jens Van Nueten
Digitaal strateeg