Onze missie: bedrijven doen groeien

Gewapend met ervaring als webdesigner en online marketeer, besloot Jens Van Nueten in 2022 om Boester op te richten. Zijn missie: bedrijven doen groeien door websites die werken en online marketing campagnes die renderen. 

Door een cocktail van psycholo giegedreven strategieën, bewezen processen, de nodige creativiteit en op data gebaseerde optimalisaties zorgen we voor jouw beste online resultaat.

Onze waarden

Waarom kiezen voor Boester?

Resultaatgericht

We zetten doelgerichte strategieën op, uniek per case, die we steeds optimaliseren aan de hand van wat de data ons zegt. Allemaal met één doel: resultaat.

Processgedreven

Onze processen houden ons op het goede spoor en helpen ons de voortgang gemakkelijk te meten. Het laat ons toe zo efficiënt mogelijk te werken, zodat de weg open ligt voor creativiteit.

Geen contracten

Wij bouwen langetermijnrelaties waar beide partijen enkel beter van worden. Dit doen we door een aanwinst te zijn voor je bedrijf, niet door je te binden aan langlopende contracten.

Snelle communicatie

We beantwoorden al je vragen binnen de 24 uur. Tijdige en transparante communicatie en rapportage zijn een integraal onderdeel van onze manier van werken.

People first DNA

We waarderen mensen, onze klanten en onze teamleden. Empathie en teamwerk zijn onze kernwaarden en helpen ons om uitdagingen met gemak te overwinnen.

Volledige transparantie

Via een overzichtelijk online dashboard krijg je een realtime overzicht van de prestaties van je website en marketingcampagnes. We verbergen ons dus niet achter ingewikkelde rapporten.

Klanten aan het woord

Een greep uit onze succesverhalen.

"Onze ideeën, onze wensen en onze creativiteit heeft Boester weten te koppelen aan hun creativiteit én vakmanschap achter de schermen! Daar willen we in het bijzonder Jens ontzettend voor bedanken. Het was soms intensief en zijn geduld werd stevig op de proef gesteld mede door ons perfectionisme, maar het is ons samen gelukt! We kunnen met trots zeggen dat het resultaat meer dan geslaagd is."

Kristof Davidson

Davidson Real Estate

"De samenwerking met Boester is zeer positief geweest. Dankzij een frisse, professionele website, gekoppeld aan een Google Ads campagne, ontving ik vanaf de eerste week nieuwe leads. De aanpak en communicatie waren top. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een resultaatgericht marketingbureau!"

Toon Janssens

Hovenier Toon

"Boester heeft mijn nieuwe website ontwikkeld en daar heb ik nog geen minuut spijt van gehad. Gekoppeld aan een sterke marketingstrategie die voor de aanvoer van kwalitatief websiteverkeer zorgt, heb ik nu een website die echt rendeert! Zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en het geleverde werk. Dankjewel, Boester!"

Florence Lowie

Florence Beauty & Feelgood

"De gedrevenheid en passie viel mij meteen op bij het team van Boester. Daarom koos ik voor hen voor de ontwikkeling van mijn nieuwe website. Ik kijk met een zeer positief gevoel terug op de samenwerking. De website werd ontwikkeld binnen de afgesproken deadline en alles is vlot verlopen. Zeer tevreden over de aangename en deskundige aanpak!"

Jonathan Baum

Joon Barber Saloon

Onze werkwijze

Hoe gaan we te werk?

01
Afspraak maken

We reageren binnen 24u op je aanvraag om een videocall of afspraak bij jou ter plekke vast te leggen.

02
Verkennend gesprek

We leren je bedrijf kennen, analyseren je noden en geven ter plekke vrijblijvend advies om je doelstellingen te bereiken.

03
Ons voorstel

We stellen onze strategie en een prijsvoorstel voor. We maken een prijs op maat van je project. Wat er op de offerte staat is wat je uiteindelijk ook betaalt.

04
Kick-off

We realiseren je project. Er wordt tijdens elke fase ruimte voorzien voor feedback. We werken met duidelijke deadlines en communiceren open en vlot.